<body>
If it came true, it wasn't much of a dream.
Wednesday, April 27, 2011

GO AHEAD, Take chances. Tell the truth. Date someone totally wrong for you. Say no. Spend all your cash. Get to know some one random. Be random. Say I love you. Sing out loud. Laugh at stupid jokes. Cry. Apologize. Tell someone how much they mean to you. Tell a jerk what you thin k. Laugh until your stomach hurts. Live life. Regret nothing.

nonii, viitsisin jälle kirjutada midagi. vahepeal sai siis käidud jüriöö jooksul jooksmas, aveli sünnipäeval ja nagu ikka, koolis ja trennis. jüriöö jooksule kutsus mind aveli siis tund enne algust. olin suht kindel, et ei lähe, aga lõpuks ikka läksin. nimeks oli meil siis sünnipäevalised, sest avelil oli sünnipäev tol päeval. kokku olid meid võistkonnas 12 tk. jooks toimus muidu lasvalt kääpale ja ma sain seal vaheapeal kõigest 350m joosta. siis korjas buss meid peale oma punktidest ja viis meid ee kuhugi lauluväljakule ? seal öeldi, et me võitsime ja siis saime auhinnad ka.

peale toda viis aveli onu mind koju ja siis hakkasin ma sättima aveli sünnaks. pool8 jõudsin sinna umbes. suht lahe oli. lõpus hakkas umbe palju nalja saama seal. aveli sai kingituseks normaalseid asju ikka :d

nii, eile sai siis kreutzu kooli tulemused teada. ja ma sain mate-inkasse sisse. mhm, vau. vene tunnis andule ema helistas, et ta sai sisse ja siis andu käskis vaadata, et kes veel said. niiet, pinginaaber olemas mul :d. me klassist sai 16 tk kokku sinna kooli. sosad, et osad ei saand, aga no, äkki veel saavad. aga ma ise ülirahul sellega :)

aga jap, homme mul matast KT, suht selline osa, tunnis aind teed midagi kaasa ja kui aru ei saa, siis kirjutad lihtaslt tahvlilt maha, 4 pean ära saama :d reedel on mul siis proovieksam eesti keelest, loodan, et läheb hästi :D:D ja ma nüüd lõpetan. kuulan oma maselaule edasi, nagu mul kombeks.



And i'm running out of things to do to get u off my mind :)
Monday, April 18, 2011


so true !

nonii, nüüd on blogimine jäänud tahaplaanile, ikka väga palju. mari on mitu korda öelnud, et kirjuta midagi, aga ei viitsi. ikka vägapalju on juhtunud jälle vahepeal. kõik need sisseastumiskatsed ja esinemised ja kooliasjad ja trennid ja väljaskäimised ja ühesõnaga - kõik.
alustame siis sellega, et eile käis mu majas tuletõrje. midagi oli põlenud vist, 2 autot tuli kohale. julm kolkimine käis tollele uksele, kelle juurest seda suitsu tuli, aga nood ei avanud, eitea mis oli, aga lõpuks sai kõik korda ja ma sain minna mari ja kertuga välja. :d

siis see laager, millest eelmises postituses rääkisin, see oli supper. kõik need inimesed kes seal olid, need 2päevased trennid, filmi vaatamine, naermised, mängud, kõik, kõik oli nii hea. tantsud olid ülimad, siiamaani tantsin neid kodus, kindlasti läheks tagasi kui saaks.

vahepeal oli julm maseaeg mul ka, sest üks lähedane suri ära :( jup lihtsalt nutsin kodus koguaeg, isegi nüüd vahepeal jälle paar pisarat voolanud, aga jap. Life does not cease to be funny, when people die any more than it ceases to be serious when people laugh.
koolitantsust siis niipalju, et lõpuks me ikkagi edasi ei saanud oma tantsudega, aga meie mudilased ja V rühm said edasi. oleks umbe tahtnud minna kaasa sinna Nokiasse, aga samal ajal olid kreutzwaldi katsed, niiet, jäi ära. igatahes, mikromaailm tuli nominendiks, vähekene jäi ainult 1. kohast puudu, mudilased said ka laureaadi ja Ly sai treenerite eriauhinna, kokkuvõttes olime tublid ;)
nii, vahepeal siis käisime Krabi koolis esinemas ka, nalja sai. mingid väiksed küsisid seal autogramme ja igast. lõpus hakkas tolle kooli mingi õpetaja vms rääkima, et kas keegi ei tahaks neile tantsu õpetama minna sinna ja siis Ly vaatas muidugi mulle otsa ja pakkus mulle seda, aga ma ei usu, et saan. nii palju veel esinemistest siis, et varsti 27-28.mai on meil kandles etendus, mis räägib siis erinevate rahvaste tantsust jms. meil ( IV rühmal ) on siis seekord mingi 5-6 tantsu, üli timm. trennid aind neid tantsides mööduvadki, but i like it. homme on kandle omadel ka mingi etendus, et peaks seal ka käima, lihtsalt huvipärast vaadata, millise etenduse nad teinud on.
aga vist, jutt saigi otsa. mari tahtis, et tema ka ära mainiks, niiet, tsau sulle mari, oled äge (not :)) soovige kõik mulle homme 60m jooksus õnne ( ärge küsige miks ma seda kirjutan, ülikohatu, iknow )

I'm dancing to the music of the madness inside me.

Dance isn't something that can be explained in words. It has to be danced

There are three steps you have to complete to become a professional dancer: learn to dance, learn to perform, and learn how to cope with injuries.

Technical perfection is insufficient. It is an orphan without the true soul of a dancer.

While I dance I can not judge, I can not hate, I can not separate myself from life. I can only be joyful and whole. This is why I dance.

Plie is the first thing you learn and the last thing you master

If I can not dance, I shall die!

Great dancers are not great because of their technique. They are great because of their passion.

sorts, need olid nii head, mai saand mittepanna neid.

jannu xoxo :))


Just a little bit


I'm just a girl with a dream that got the best of me.
Fight and push harder for what you believe in, you’d be surprised, you are much stronger than you think.


Tagboard
scream out loud

Chatbox

Links
you're on your way

Aveli Mery-Kristi Ave Stiina Maarja-Liis Kairi Timo Marili Laura Mari-Liis Sander Siki Marie Janeli

Archives
gone with the wind

August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
July 2011

Credits
take a bow

Designer
Inspiration