<body>
U will never be.
Monday, February 28, 2011



nonii, pole jälle üliammu kirjutanud siia. mary ikka vahest ütleb, et kirjuta, aga pole aega&viitsimist. 101 asja on sellel näldalal vaja teha. igapäev on pm mingi kontrolltöö, v.a esmasp ja teisip kui on veel 2 kontrolltööd.
lugesin enne ns aveli23 ( :DD) blogi, kus ta siis masetses veits, okok. kusjuures endal tuli täpselt sama kass peale. ülivähe tglt viimasel ajal suhteme üksteisega. varem sai ikka igapäev millestki räägitud, aga nüüd aind seda põhiliselt, et kus oled? võrus või tartus, kui sedagi. üldse ei taha, et varsti oleks nii, et me üldse enam ei suhtleks. ok, seda lihtsalt ei saa tglt juhtuda ju :d. (let's hope). ausalt öeldes, sa olid ju tglt ainuke, kellele ma sain kõiki asju rääkida, ükskõik mida. varsti teeme selle aja tasa, onjuuu. halemuna :DDD
aga dvj, nüüd varasematest asjadest. nädal aega sai siis koolist puhkust, külmapühi pidasime. võrkpalli võistlused pidid ka olema vahepeal, aga jäid ära. aga nüüd tulevad uuesti.

sellised ägedad pluusid saime endale ka. me like it. rlyyyy.

valiol oli ka viimane schenkeri mäng nüüd pühapäeval. ei usu ikka, et so sad. muidugi saime eluvähe tantsida ka, kuna plaadil oli midagi viga, või oli makil, mai tea ise ka. 2 geimi tantsisime ära, jasiis lõpetasime ära :s. ei usu ikka, et me olime annega ainukesed vist, kes tahtsid edasi tantsida. õnneks saame mingil muul mängul 18.märts jälle tantsida. lucky me...
nii, vahepeal olen veel ka raamatut lugenud, ok 20 lk, suht palju. kahe päeva pärast on töö, nii et, dunno kuidas hakkama saan. igav raamat on ka.
nüüd hakkan jälle oma uurimistööst rääkima, umbes on valmis. mõned asjad veel vaja teha. ja siis peaks korras olema. homseks tglt tahaks valmis ära teha. üritan.
aa jaa, nüüd põhiinfo. HOMME SAAB TEADA, KES SAAB KOOLITANTSU FINAAALII. niiet, pöidlad pihku siis kõik :) arvata on, et iga vahetund hakatakse arvutiklassis www.koolitants.ee aadressil käima.
aga olks söberid, üritan tihedamini kirjutada siia. kui see nädal ei usu, et mõni postitus tuleb.
eks ma lähen nüüd matat, eesti keelt ja inkat õppima, + uurimistöö, + raamat. nii et, wish me luck. seeya



HAPPY VALENTINE !!!
Monday, February 14, 2011



algatuseks kohe: HEAD SÕBRAPÄEVA !!!!!! koolis oli normps. venes jõime teed, bios pidin jutustama ja sain 5 ja teised olid lebod. trennis oli ka hää :) saime uued tantsukingad kätte ja siis nondega tantsisime. shokolaadi jagati ka, nii et öäk oli olla pärast. homme siis teeme külmapühad endale. õppisin enne spagaathüppe ka ära jasiis nüüd aind õhus olengi. dvj, tsau.


I'm so glad, u made time to see me :)
Sunday, February 13, 2011



tsau. mõltesin, et kirjutan midagi siia, muidu unustan ära. tulin mõni minut tagasi just aveli poolt. üle pikapika aja nägin teda jälle :) nüüd alles mingi 3 aasta pärast näeb nkn. aga olks, räägin siis mis vahepeal on toimunud. tutikate trenni tegime ka lõpuks 1 kord ära. seal ka enamus ajast venitasime ja naersime, ok vahepeal tantsisime ka. nonii, siis eile ehk laup. pidi olema umbe kell 1 trenn, jätsime ära, kuna pooled ei oleks tulnud. läksin siis mari ja kertuga kagusse korra. pärast õhtul läksin mariga uuesti välja, lootsime umbe fighti näha, aga ei näindki. siis sai mul telfil aku tühjaks ja tulin kodunt läbi, et telf ära vahetada. siis mingi 9 läksin ma aveli poole ja mari läks koju. jõudsin siis aveli poole ja kohe ta isa jooksis mind kallistama ja aitama :D siis vaatasime filmi natuke ja rääkisime ns. mingi 12 läksime magama vast. vahepeal oli julm uni, aga kui magama hakkasime minema, siis polnud üldse enam. hommikul ärkasin midagi enne pool 10 üles, aga aveli veel magas, siis mõltesin, et jään ka veel edasi. järgmine äratus oli 11. kunagi helistas eliise ka jälle, et trenn jääb ära, tänu again sellele, et mõned ei tule kohale. siis ärkasime ilusti üles, hakkasime pm sööma minema ja siis saan aru, et mai saa kõndida normaalselt. jalg oli elu valus. no ja siis ma lonkasingi seal. aveli ema käest sain mingi geeli ka, mida peale määrisin seal. aveli vend tõi mu õnneks koju ka ära. niiet, lucky me. ja siis olengi kodus praegu. jälle hakkan oma uurimistööst hämama, üldse ei viiiiitsi teha, aga peab, sest kohe varsti ongi esitamine juba, julm. aaa, seda ka, et ma telestaar ju ( :DDDD ) 7uudistes näidati. koolitantsul, how cool is thaaaat ?!
aa, reedel olid mul veel võrguvõistlused ka ju. klassidevahelised. 8'ndikega mängisime. arvata on, et võitsime. saime veel mariga venest ära ka, et riided kodust võtta. aga dvj, ma pean õppima hakkama.


felt like no one could hear me
Thursday, February 10, 2011







no jouu, viitsisingi kirjutada. alustan kohe eilsest siis. tulin 7 üles, kell 7.50 läksin pastaka ja kalkulaatoriga kooli, keemia tundi. oli KT siis. suht maitea, enda arust oskasin, aga jap. no vaatab mis tuleb. siis läksin peale 1 tundi ära. olin natuke kodus jasiis läksin kandlesse uisutades. tegime uuesti peaproovi läbi. kell sai kunagi 1 ka ja siis algaski etendus. läks hästi, aind rätitantsus läks mul lõpus rätt sassi omadega ja siis oli natuke vigane tantsida. aga muidu oli ok :) siis sai läbi, tulin koju , sõin ( mida ma enam neva ei tee, as usual ) ja siis õppisin vist veits ning tantsisin. õhtul enne magama minemist olin ma ns voodis kõrvas ja vaatasin naljakaid koduvideosi. jasiis ja siis saigi päev läbi juba. next day. äraksin jälle 7 ja lasin hommikul juba tantsu kui mtvst hääd laulud tulid ( normaalne olen, tean seda ). ja siis again 7.50 liikusin kooli poole. esimene tund oli füsa siis. aind rääkisime käkatsiga. tavaliselt elupalju räägime füsas, just füsas :D grets sai ka sõimata koguaeg, et rääkis nii palju, jasiis liis ütles selle peale, et kui me seal ees istuks, siis me saaks ka vist aind sõimata. siis sai tund läbi. tuli arvutitund. seal ka hangusime, mingi uurimistöö asja tegime. järgmine tund oli inka. to sai ka läbi ja siis läskime avega sööma ja siis ära koduuu. võtsin asjad ja uisutasin jälle kandlesse. mingi enne 11 jõudsin sinna ja siis öeldakse et 12ks pidi tulema alles. juhtub. suht paljud tulid tglt 11ks. siis tegime jälle üle 300 pildi ja reivisime. siis sai jälle kell 1 ja alustasime etendusega. juba alguses feiliti. oli siis laagri värk meil, sandra ja mirja tulid lava ette palli mängima ja siis järksu oli too juba publiku seas. tuli tants meil ja keegi publiku seast viskas täpselt mu juurde palli jasiis ma lõin tolle muidugi kõrvale akside taha ära. ja siis läks edasi normaalselt. publik oli ka täna parem kui eile :) ja siis saigi läbi. kati ja signega tulime siis koos ära. signe läks poole teepeal ära, aga kati tuli mu juurde. siis mingi aeg läks kati bussi peale ja ma rändurisse. tulin siis koju jälle, õppisin ja tantsisin. dvj, ma lõpetan. homme saab õnneks halli trenni, jehuu . panen nüüd pildid tänasest ja eilsest ka :






and i'll make a wish, take a chance, make a change..
Tuesday, February 8, 2011


pole mõtteid millest kirjutada. niiet, siis ajan lambist siin midagi. aa, pärast koolitantsu oli alles postitus. suht kaua aega tagasi juba, ups. järgmisel päeval oli siis valiol mäng. tantsisime 4kesi, juhuu. luckyus. siis kunagi nüüd hiljuti oli katariinaga meil kandles etenduse proov. mhm, kordusetendus ehk siis katariina universumis. homme juba kusjuures. homme lähengi kooli aind 1ks tunniks, mis on keemia, jes. seal ka KT. loodame, et 4 tuleb ära. peale seda siis käiakse kodust läbi ja siis kandlesse. mingi a la 3ni pean seal olema. vaatab, äkki lähen veel viimasesse tundi ka ( kässa ). neljap. sama asi, aind et 3 tundi pean koolis olema, siis saan ära. a õnneks lühendatud tunnid on. mainiks ära, et tõmbasin päeval 2 laulu, mida ma nüüd koguaeg aind repiidi peal olen kuuland. jeaa. whuuuh, praegu oli hää, panin kogemata selle sama lehe pealt youtube jasiis kustus kõik siin ära, aga ma sain tagasi ikka (h). oeh, kunagi pean uurimistööd ka tegema. 25. juba esitamine, haike. neljap saan lõpuks halli trenni ka juba. oli ka aeg. aa nüüd tulebki valiol mingi 2 mängu vast veel aind ja siis ei saagi enam esineda pm iga nv.
ok tsau söberid


Just a little bit


I'm just a girl with a dream that got the best of me.
Fight and push harder for what you believe in, you’d be surprised, you are much stronger than you think.


Tagboard
scream out loud

Chatbox

Links
you're on your way

Aveli Mery-Kristi Ave Stiina Maarja-Liis Kairi Timo Marili Laura Mari-Liis Sander Siki Marie Janeli

Archives
gone with the wind

August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
July 2011

Credits
take a bow

Designer
Inspiration