<body>
can't blame u
Saturday, January 29, 2011

notsauki. ja ongi koolitants läbi. üliüliülitimm oli. nii hea oli lihtsalt olla laval jälle ja tantsida. ooeh, luvluvluv. finaali võiks ka saada ja siis oleks superluks. aga olks, alustan siis algusest.
mingi kell 10 ajab markus mu üles ja siis oli meil vaidlus sellepärast, et kas ta saab siia või ei, aga ma magasin veel, niiet jäi ära. läksin siis tunniks ajaks magama tagasi ja siis käis mu jorupilli äratus. hangusin 3ni kodus ja siis hakkasin kandlesse liikuma. läksin siis 3ndale korrusele, kus me alati oleme olnud, panin trenniriided selga ja läksime saali. tegime tantsud läbi ära ja siis läksime tagasi riietusruumi. mingi aeg hakkasime sättima ka ja siis saigi kell juba 6. ja koolitants algas. olime oma lesta tantsuga 5.dad. enne tantsu pandi akside taga segast ikka. stiina pablas et tal läheb sassi, aga ma reivisin edasi. ja nonii, siis hakkaski meie tants. tantsisime ära. sassi ei läinud (va.mitte minul( põhiline)). lõpus oli suur aplaus. siis läksime pilti tegema. tegime pildi ära jasiis jooksime me uuesti lavataha, et tõmmata stangesi ( vms iganes asjad nood olid ) alla. proovides tõmbasime suht mööda, aga esinemise ajal tõmbasime küll samal ajal. ok, siis läksime ja panime india tantsu riided selga. siis tuli paus. läksime alla, saime mari ja kertu ja liisuga kokku. siis sai paus läbi ja me läksime rõdule vaatama. vaatasime tantse siis seni kuni uus paus tuli. vahepeal tegime pildi ka ära. siis sai paus läbi ja tuli meie kord jälle tantsida. muusika läks käima, ootasime, ja panime täiega. rahvas hakkas muidugi kaasa plakustama ( üldiselt oli suht mõttetu publik :) ) ja vot siis oli ülim tantsida. vaatasin kuidas nopri, rassa ja maiku naeravad otsa ja siis hakkasin ise ka veel rohkem naeratama. marigi pärast veel ültes et kus sa alles särasid seal. oeh, igatahes. tants sai jällegi läbi, oli suur aplaus again. vahetasime käbe riided ära ja jooksime teisi tantse vaatama. ja siis saigi see kõik läbi. sosad. läksin tagasi riietusruumi, panin asjad kokku, ültesin tsau kõikidele ja läksin mari ja kertu juurde. kõndisime siis mu juurde, kertu läks vahepeal koju ära. kojujõudes panin asjad ära, võtsin meigi maha, sõime kumpareid, juustu ja küpsist jasiis läksime välja. tegime paar ringi võrulinnale peale ja siis tulime koju tagasi. hakkasin siis mingit filmi vaatama. suht väss on olla. nii dance-aholic kui ma olen, siis homme on ka esinemine. luckyme. rly. aga praegu, vaatan pilte ja siis msn. varsti magama ära ka. niiet,
tsaupoka :))

mõned pildid ka :












xoxo jannu :))


take my hand, come with me
Friday, January 28, 2011


tereee. unustasin selle koha üldse ära juba. ja sry. jälle on sellised asjad juhtunud, et ise ka ei mäleta. esinemisi on olnud juba mitu korda. suht hästi on läinud vist. aa üks oli feil ainult. aga jap. mai mäleta ju mis toimunud ongi :s igast valud mul olnud. seljaga ikka veel ja siis nüüd hakkasid jalad ka valutama, ülekoormus jeaa, siis olid mul puusad valusad jne. ühesõnaga, ma invaliid juba sellest tantsimisest. arst ültes ka, et tee 2 nädalane puhkus trennist, aga praegu just kõige rohkem esinemisi ja siis ei saa küll puhkust teha, kuigi noh, kui ma selle "puhkuse" teeks, siis nkn kodus ikka tantsiks ju :dd homme on juba koolitants ka. 2 tantsu seekord siis jälle. lestad ( hhahah ) ja siis india ( niceeee ) . mingi pool 4 peab seal olema juba, algavad proovid seal siis. kell 6 algab õhtune kontsert. päeval on ka mingi, aga siis on vist väikeste oma. vot. mai teagi mida siia veel kirjutada, rohkem nagu juttu polegi ja ei tule meelde ka midagi, millest rääkida. homme, ma arvan, et kirjutan vast siia midagi peale koolitantsu, või siis lähen kohe magama. uurimistööd peab ka tegema. üldse ei viitsi. aa, sistaga vahetasimepikemaks ajaks telefonid ära. no ns, hea vaheldus :d aga okei, aitab siis nüüd.
tsaupoka


xoxo jannu :))


I need to make a mistake, just to learn who I am.
Wednesday, January 19, 2011




joujoujouu. alustan jälle samamoodi nagu alati: pole elu ammu kirjutanud. pole aega. blablabla. aga jaap. ei mäleta mis juhtud ongi enam. seljaga olid haiged värgid mul. mitu päeva ei saand üldse normaalselt kõndida ja värki. mõned trennid pidin ka ära jätma ja see oli julm. aga no, kodus ikka tantsisin. siis olid siin mingid võrguvõistlused mida mariga käisime vaatamas. a siis oli valiol ka mäng kus me esinesime. muidu läks suht normaalselt vist. aga üks kord oli äge. lähme platsil peale valmis, reijol läks mingi vale muusika peale ja siis enam õiget ei saanud kätte ja siis jooksime minema ära. jeaaa. rahvas plaksutas, põhiline :'d aa ja, esmasp. ma ei jõudnudki kooli, sest mul läks jalg krampi ja ei saanud kõndida. mis veel siis ? midagi vist. aind trennid ja kool ongi. eile oli julm päev. koolist otse trenni ja siis kohe teise trenni. mingi 8 läbi sain vast koju ?! jasiis hakkasin õppima. 3 tööd oli: geo, inka ja raamatutöö. siis pidi veel bioloogiast mingi 7 lk jutustama. keemiast mingid arvutusülja siis ajaloost. aga lõpuks õppisin ma ainult geod ja keemiat natuke. geod õppisin mingi poole 1ni vast. päris hull. kätliniga magasime keemias, lihtsalt magasime, silmad vajusid kinni koguaeg ja siis vahetunnis lasime ma sleepi edasi. bioloogias kutsuti ka kõik kes mu ümber istusid jutustama , kõik said 1'ed. vedas mul, et ei pidanud minema. aga jap, inka oli suht kerge ja raamatutöö oli ka niijanaa. oleks saand paremini, aga ma ei viitsinud mõelda. ja siis tuli 7. tund mis oli geo. no too oli hull. tunnialguses ültes et kaart sees töös, oli ja vast :d aga jap, suht haige töö oli. no siis tuli veel kässa ja siis läksin trenni. tegime koolitantsu tantsud läbi jasiis uusi. mingi 5 sai läbi ja siis jooksin käbe kooli trenni. seal ullpääd ootasid, et ma ukse lahti teeks, aga vot sulletrenni siis. istusime koridoris ja ainult rääkisime kilpkonnast ja eliise iphonest :DDD nojap, siis mu tulevik hakkas eliiset huvitama, mille peale ma ültesin et tahaks süüa ja koju minna. ok tglt nii oli eile :D:D nojap, siis mingi 6 tulime ära. sõin ja õppisin. jasiis nüüd ns musaja msn. nüüd tulevad jälle haiged trennid. sellel nv'l nüüd mõlematel päevadel valiol mäng. aga dvjks, ma lõpetan nüüd.
tsaupoka .


It's been over 13 years, that i haven't seen u
Saturday, January 8, 2011



Nonii. jõudsin just mõned minutid tagasi liisi & isebelli sünnipäevalt. Suht hää oli :) aga olks. räägin siis nüüd kolmap. vist. kell 3 oli trenn mul siis. mõltesime, et jätame ära, aga ma ikka tahtsin et oleks ja siis tegimegi :P kutsusin stiina ja aniita kaasa, aga nood veel mõtlesid. Olime trennis siis 3kesi. Mingi aeg tulid stiina, aniita ja tibu ka vaatama. canduman ja igne läksid jooksma ja siis ma läksin selga venitama ja walkovereid tegema. Siis mingi tunni pärast läksid candy ja agne ära jasiis me hakkasime stiinaga segast panema. tegime hundirattaid, kõikke võimalikke variante, kuidas üldse neid teha saab ( koosjalad, ühe käepeal, põlvili, kükkist jne ) siis läksime henry ja reijo juurde. nood ullpääd tegid mulle igast kala ja liblikat ja pannkooke ja kukerpalle ja seisid kätel jne. siis läksin ma riideid vahetama ja pärast seda läksime stiina ja tibuga mu poole sööma. sõime ära jasis läksime maximasse annu juurde. käisime korra ta juurest läbi jasiis kagusse. seal tuli keegi mõttele, et minna mu poole filmi vaatama. mõeldud, tehtud. ostsime siis popcorne ja läksimegi mu poole. panime siis saag I tööle. keegi ei vaatandki. vahepeal saatsime annu juba uute popcornide järgi. aa, mingi 9 ajal liitus avvu ka mekka. osad läksid mingi 10 ajal ära, aga avelijobu jäi 1ni mu poole. siis mingi 3 ajal jäin ma ka magama. siis järgmine päev.
neljap oli avvu mu pool. tegime veeebi ja sõime hästi palju.
ja nüüd siis reede. ärkasime avvuga 9 ajal korraks. siis pool 11 ja siis 10.35. ülihää oli ärgata aveli helina peale. ( talking to the moon ) siis sõime ja muudvärgid. pool 12 läksin siis juuksurisse, aveli tuli kaasa oma inkat tegema. värvisin siis juuksed heledamaks. oeh, kell 1 sai mul läbi. läksin koju, aveli läks inkasse. kodus ei meeldinud üldse värv. läksime siis madrega teise juuksurite juurde, et kas saaks kohe ära värvida, niinunnu. kellegil polnud aega. läksime siis kaupsi, ostsime värvid. tegin kodus 1 triibu, je punane tuli lõpuks. uuesti poodi värvi järgi. ja siis lõpuks tuli norm triip. värvisime siis juuksed üle mul. jee, pesin suht ruttu maha, aga noh, midagi pm ei muutnud, ok midagi ikka, aga mitte eriti . niiet, varsti uuesti siis juuksurisse. so sweeet. nii, sis helistas mari et tule mukka trenni kaasa ja ma läksingi. pool 5 läksime trenn siis, tegin 2 ringi soojendust ja siis edasi läksin alani ja sigalahedaga pinksi mängima. suht pro juba juuu. aa mari sai täna kõikide käest pinksi pallidega pihta ka. sigalaheda käest sai pääärisjulmalt ikka, ülitäppi läks siis .( :D ) mingi 5.45 hakkasime ära minema. läksime mari juurde sättima liisi ja isebelli sünkariks. aga sellest ma juba rääksiin et fun oli vot.
homme pean 11 üles tulema, et 1ks trenni minna. jehuu . aga olks, umbe pikaks läks täna. et siis
tsaupoka :)









xoxo jannu :))


U don't have to be afraid, of what U are.
Saturday, January 1, 2011


heijou. HEAD UUT AASTAT TEILE !!! räägin siis jälle asjdest, mis on toimunud 100 aastat tagasi. vaheaja esimesel esmaspäeval toimus meil siis klassimöll. kusagil rauno juures oli. suht nice koht oli. mingi aeg läks suht hulluks ära seal. mingi lambirahvas sadas sisse, siis läksid mul püksid katki, põlv sai veriseks ja siis oli mul tore olla seal. vahepeal jooksime sokkide peal metsa ja jälle oli hea olla. ööseks läksin siis mari juurde. ja hommikul läksime 1'ks trenni. tglt mul algas kell 2, aga maril 1. üks huijaja ka ei jäänud mukka sinna, et ma igavuses ei peaks olema. siis sai kell 2 ja tulid mu tantsukad. eliise ja agnega olime aind vist :L mõtlesime uusi tantse. siis läksin koju ja ei mäleta mis tegin enam. välja vb. ok, põhiliselt kõik päevad olin trennis. nii, siis tuli reede. ehk vana-aasta lõpp. mariga pidime kubjale minema, aga mari dad hakkas blokkima :dd käisime siis linnas ja igalpool. enne 12 tulime mu juurde ja hakkasime mu madre, ta sõbrantsi & ta sõbrantsi pojaga shampat jooma. 12ks läksime määdi ette. seal nägime igast inimesi. ilutulestik üritas ka olla midagi, aga suht oli ka. siis läksime linna. kertudest ja merkadest kõndisime vähemalt 3 korda mööda vist. siis nähti veel henrit ja isegi kekut ka. niiet, suht nicerdus oli. siis lõpuks läksime tagasi kertude ja merkade juurde. ja siis nod tulid ka mekka edasi kaasa. läksime kesklinna. seal oli ment juba väljas ja mingi asi toimus. mingi aeg läks merka ära jasiis läksime kertu ja mariga korraks mu poolt läbi. kell oli mingi 1 siis vast. siis saatsime mari-liisi ära ja läskime kertuga ka koju ära. mingi 2 jõudsin koju. emps oli veel sõbrantsiga siin. rääkisin siis natuke nendega ja mingi 3 ajal läksin ma magama ära . mhm, juba. täna olen tervepäev hangunud kodus aind. stiina haike blokkar ei tulnud ka võrru, vb homme tuleb, v ülehomme, a vb üleülehomme ka ütles veel. niiet jap, homme küll peaks kodunt välja saama. peaks raamatukogus käima. siis on veel vaja uurimistööd teha. oeh, niipalju kõike juba. aga tsaupoka tänaseks .

xoxo jannu :))


Just a little bit


I'm just a girl with a dream that got the best of me.
Fight and push harder for what you believe in, you’d be surprised, you are much stronger than you think.


Tagboard
scream out loud

Chatbox

Links
you're on your way

Aveli Mery-Kristi Ave Stiina Maarja-Liis Kairi Timo Marili Laura Mari-Liis Sander Siki Marie Janeli

Archives
gone with the wind

August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
July 2011

Credits
take a bow

Designer
Inspiration