<body>
If i could sing my song to U
Monday, December 27, 2010




heei. pole jälle 200 aastat kirjutanud. plaplapla...
ok mingi ee, 23.dal käisime katariinaga lasval esinemas. vägahää oli seal. rahvas elas koguaeg kaasa ja üldse timm oli. karl madis ka laulis jne. mingi 12 läbi jõudsin koju. suht väss olin. nii, siis tulid jõulud. suht nice oli jõulud üksi kodus veeta. a nice nali oli ka. olen üksinda kodus ja vaatan üksinda kodus. et jap. siis järgmised päevad olid tühja kodus ja siis tänasest nüüd :
mingi pool 1 ärkasin. nägin mingit haiget und, et kehalise tund oli minu keldrikorrusel ja rohkem ma ei mäleta. siis mingi 4 läbi tulin aveli poole. 2 tundi vaatasin ja naersin kuidas aveli kobatsese gta's. siis sõime. siis oli kell mingi 9 juba. käisime poes. otsisme mannavahtu ja veel sellised häid asju. aveli tahtsis krõpsu ka, aga ma ei lubanud , jehu :d . siis jälle sõime. ja siis hakkasime veebiga picce tegema, jaa suht fun värk. 4 videot tegime ka. ülikõveras olime ikka. üöüö, kell on juba 2.58, kohe magama ära ka :d aga jap, äratuse panin homseks 12'ks :D:D kella 2'ks siis trenni. etsiis jap. tsaupoka




I'm a real dance-aholic.
Sunday, December 12, 2010


Issssssand kui ammu ma pole kirjutanud siiiia. jaja plaplapla ei viitsi jne. hakkasin just magama minema, aga mõltesin et võiks kirjutada siia ka midagi. Dvj , nüüd ma luban, et kirjutan tihedamalt, vnoh, vähemalt üritan.
Mingi aeg käisime klassiga riigikogus. Suht timm oli. Bussis ei saand elada ainult üldse. Tagumisepingirahvas kiusas jasiis oli suht nice jap. Noot. Nii, siis ma ei mäletagi mis teinud olen. Suht lambist vist. Aaa oma tantsutosssud sain kätte. 3 kuud oli ootamist väärt, jehuu. Aa, see gymnafesti finaal. suht normaalsest läks. oma rühmaga ei saanud kahjuks midagi, aga ma olin ühes tantsus veel ja siis tollega saime laureaadi :) Aga ma räägin nüüd siis tänasest natukene :
Panin 12ks äratuse, aga ärkasin ise pool 11, võimas. Siis läksin msni ja maryga talkima kohe. Tüüp oli veel maal. Mingi 2ks tuli linna jasiis läksime võrguvõistlusi vaatama. Läksime siis halli ja nägime Kallast, no too tegi enda juurde kohe meile ruumi jasiis me läksimegi sinna. Ma sõin siis tal kumparid ka ära seal. Varsti hakkas siis finaali mäng ja siis tulid aniita ja mõned sõbsud veel sinna. Kallas ei viitsinud meid enam kuulata seal, sest me panime nii segast ja siis otsustas ta ka mängu vaadata, aga no jap, kaua ta seda teha ei saanud. siis hakkas mari oma ssesisiseisemiiriga segast panema, siis sai jälle naerda. nonii, siis tuligi viimane geim. ülipingeline oli ikka. agajap, võru võitis jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. siis ma tulin koju ära, hakkasin õppima, lugesin veits ja nüüd siis kirjutan seda. vahetasin just kanalit ka. tantsi, kui oskad nüüd. enne vaatasin ameerika superstaari. aga dvjks, ma lõpetan.

tsaupokaa :)


U wanted it, why now give a signal that you're there?
Thursday, December 2, 2010






notsau, pole eluuuuuammmmmu kirjutanud. üldse ei viitsi. igapäev elupalju õppida ja trennid ja värki. viimati kirjutasin siis vist sellest kui gymnafestil käisime, et 4.ndal finaali jne. ja juba ülehomme ongi see. julm. aga jap, vahepeal siis on olnud stiina sünkar, mis oli suht fun. siis tutikatega oli teleesinemine ka. juhu, me eliisega telestaarid nüüd. mul läks hästi too esinemine. aga no, osad panid ikka pange. juhuu . nii, siis veel, et koolis on suht norm hetkel. a nüüd kaks 3 rikkusid selle ekooli ära. aga muidu hästi. ühiskonna ja ajaloo tundides on ikka hää käkatsiga segast panna, u know. aa, üleeile oli siis meil külmapüha. hommikul käis haige helistamine. mingi 10 tk me klassist olid kohal vist. venes nood jõid teed ja värki. oba, kell praegu 15.15 .
ok edasi.. peale külmapüha lootsime me anduga, et järgmine päev ka külmapüha. mingi 20.00-st - 00.00'ni olime emhi.ee's ja vaatasime mitme kraadiga miinustesse läheb -22 jäi lõpuks siis. suht haigus, hommikul uuesti emhi.ee, a normal -18 ainult. no eks siis tuli kooli minna. 2 kt oli ja 1 tk. bio kt läks metsa, 3 sain. njah, siis tuli geo, seal saime ka kt kätte. jälllllle 3. hästi , käkaks haige lucker sai 4 :S nüüd pean selle viimase kt pingutama kindlalttttt 4 peale. agajap, nüüd mul mingi tund aega veel aega jasiis trenni. kunagi peaks oma tantsutossud ka kätte saama, mingi kuuaega saadetakse juba noid sealt tartust. haige firma ikka :d et siis kõik vist. üritan tihedamalt nüüd kirjutada, aga jap, vaatab siis .
tsaupoka

xoxo jannu :))


Just a little bit


I'm just a girl with a dream that got the best of me.
Fight and push harder for what you believe in, you’d be surprised, you are much stronger than you think.


Tagboard
scream out loud

Chatbox

Links
you're on your way

Aveli Mery-Kristi Ave Stiina Maarja-Liis Kairi Timo Marili Laura Mari-Liis Sander Siki Marie Janeli

Archives
gone with the wind

August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
July 2011

Credits
take a bow

Designer
Inspiration