<body>
once in a lifetime, means there's no second change
Saturday, October 30, 2010


heeei. pole jälle paar päeva kirjutanud. neljap. oli siis mäng jälle. 4 kesi pidime tantsima, je. kuna kaks jobu ei tulnud. aveli ja stiina tulid kogemata tund aega varem ja siis läksin nendega rääkima. siis sai kell 5, algas mäng. vähe rahvast oli, pole ime ka, kui võru mängib selveriga. arvata on kes võidab. ok saime siis 0-3 pähe. esinemine läks suht hästi, aind laura põdes lenny kava pärast ja ajas teised ka närvi tolle pärast. kõige viimane kava oli suht haike, kõik teevad ikka ilusti külgede peale spagaadi, lörts ullpää laseb üksinda ette. no seda naermist seal pärast. aga jap, muidu osadel läksid mõned sammud sassi aga muidu oli ok. muusikapanija oli ka hää, alguses kui seletasime talle mis tegema peab, siis tai saad midagi aru. aga aind 1 kord pani vale laulu, tolle sai kuidagi välja mängida ära. niiet, super :p siis sain söbudega kokku seal. aveli läks ära, ja teistega tulime mu poole kooke sööma. siis läksime tagasi välja, aniita liitus ka mekka ja siis aveli ka. käisime kagus (L) aveli-uknow. ja siis läksime linna. elusegast pandi. siis saatsime aveli ära jasiis saadeti mind ära jasiis edasi maitea mis nad tegid. ja siis tulingi koju ja kunagi sain magama ka.

reede - kätlini sünnipäev. mingi 3 tuli aveli mu juurde, käisime knopkas, siis tagasi mu poole, siis semusse, siis maximassej aisi aveli poole. ostsime kätakale kalakesed. jep, said tagasi :) aga no, me ostsime ikka asjad ka kaasa. siis 7ks läksime sinna, liisu pani kildu algul, siis hiljem läksid vanemad tal ära, jasiis tuli rahvast ka rohkem. hakati mängima, varsti ei saand keegi enam midagi aru. reivimine käis aind. karla tahtsis ka koguaeg ära minna jasis me pidime aveliga tal järgi jooksma. siis tuli tagasi. junn ja karla läksid vahepeal ära, junn tuleb tagasi, püksid lõhki ja karla kadus ära. me läksime JÄLLE aveliga teda otsima. ei leidnud. telf ka väljas. siis läksime kältini poole tagasi . mõni oli ka üles tulnud. vahepeal käisime ufode juures. nad lollakad tuli öösel lambist võrru vastsekast. siis ärandasime aveliga timmi kindad ja rolleri. siis nad läksid ära japärast poole tulid tagasi. vahepeal suutsime jälle karlal järgi joosta. aga jap , siis mingi 3 läksime aveliga ära. kell 4 sain magama. vnoh, kui palju magada sai. koguaeg ärkasin ülesse. hommikul siis ärkasin 1 vist. tegin uurimistööd natuke. teisipäevaks peab osa tehtud olema. homme teen valmis ära. täna siis olengi aind kodus passind. ootan, kuna aveli ära õpib, etvälja saada. aga ok, tsau sis


i got a problem, and i don't know what to do about it
Monday, October 25, 2010

heeeey, a ns siin õdi pool olen. sööme, sööme ja sööme. nii, igatahes. ükspäev e. reede oli meil siis spordipäev. seal olid mingid teatevõistlused. lund sadas sel ajal ka. väga nõme mu arust. igatahes, spordipäeval jäin ma kuidagi haigeks, palavik oli ja huuled olid nii lillad kui veel võimalik. kõndisin siis hallist lõpuks koju ka. läksin magama natukeseks. tglt oleks läind tartusse avvu juurde, aga ei saand :( õhtuks oli mul juba normaalsem olla, siis läksin mari juurde. mari mängis juuksurit ja siis panime msnis segast. mingi enne 10 läbi jõudsin ma koju jaisis magama. laup. läksin mariga tartusse. ta isa ja mingi söber tal ( vb sugulane ) läksid rocki mängu vaatama jasiis me läskime ns shoppama . annika tuli ka kaasa. käisime igalpool. ei saand mitte midagi. annika tahtsis terve aeg mäkki jasiis lõpuks läksime. mingi 8 jõudisme võrru jasiis olin lambist kodus. mari tahtsis umbe horrorit vaatama minna ühe poole. aga jäi ära. siis läksin magama ja hommikul jälle üles. tänanen siis. ärkasin midagi enne 1, siis mingi 3ni hangusin. kutsusin avvu raffaellosi tegema, aga too blokkis. hakkasin siis ise tegema, 4ks sain valma. siis rääksiin jälle avvuga, et mis õhtul. ta kutsus siis enda poole. ja ma läksingi. mingi 6 ajal hakkasin liikuma, ta tuli vastu, je. olime siis siin, panime segast. like usual. 9 ajal tuli mõte, et tahaks midagi hääd. no läksime siis selverisse. a mine no mis söödikud me oleme. ostisme jäätst, 2 krõpsupakki, kastet krõpsudele, kumpareid ja tsuugleid. hakkasime siis sööma neid õdi pool. nüüd on nii paha olla. aveli oskab krõpse süüa küll, nii et kas juuksed ka koos on. hästi. praegu oleme lambist mõlmad eraldi läpakates ja kuulame muusikat. nagu tavaliselt. so u think u can dance sai ka just läbi tv'st ja nüüd mingi mõttetu film. aga jap, ma nüüd lõpetan .
tsuapaka .

xoxo jannu :))


Come down,get a little real .You ain't no superhero, just a faker with an attitude.
Wednesday, October 20, 2010

heeey. istun ja igavlen praegu, kuulan mingit ronanit, eesti keele õpik ees, lambist ühe patsiga ja teine pats on poolik. tänane päev oli suht mõttetu, v.a. trennid :) koolis oli 7 tundi, viimasest tulin ära, kuna pidin hambaarsti juurde minema. käisin kodus korra, ja siis hakkasin kikuarsti juurde kõndima. vaatan siis seda kella aega, et mis kell oli jasiis vaatan,et kirjas oli 14.20 hästi , kell oli 15.10. ma mõtlesin et 15.20 oli aeg. no eks masiis kõndisin koju tagasi. läksin siis edasi trenni, seal panime suht segast. suht timm värk seal. kõik need uued tantsud ja värgid. ok siis sai mul trenn kell 5 läbi ja ma jooksin teise trenni. canduman on nii lollakas ikka :'d lambist naerme kui ma trenni jõuan, jasiis käseb mul soojendust teha, kuigi ma tulin just trennist. ni, siis tegime rahulikult kõik tantsud läbi, siis tegime kõtukaid. max vast 10 tegime jasiis lambist keerutasime ennast seal maas jne, igatahes segast jälle. siis läksime istusime mingi äärepeale, kus panime ninad kinni ja laulsime rongilaulu. järjekordne candu idee (I) sai veits filmitud ka ja värki. siis helistasime friikapigistajale. olime nii kõveras, et ei suutnud midagi öeldagi. ma suutsin aind migni 100 korda naerdes öelda,et ma candy. siis candu ja anne käisid mu juurest korra läbi jasiis läksid minema. kodus siis sõin ja veits õppisin. homme eesti keelest töö. suht maitea, kerge pidi olema. aga jap, avvuke ültes ka praegu just hää uudise, et vaatab mis reedel saab siis. aga dvj, lõpetan sis oma tänase jutu.

xoxo jannu :))

picci jälle ei saa lisada :s


so high, that i can't come down
Monday, October 18, 2010


noniiiiii, jätsin siis kirjutamise üheks päevaks vahele. eile siis, ärkasin 8.15 käbe pessu, sätt ja viimased asjad kokku. jasiis hakkasin mingi 9.15 halli poole kõndima, elukülm oli. pooleks jõudsin sinna siis. eliisega esimesena kohal, jee. ootasime siis teisi ja siis läksime kavu tegema. saime natuke platsi peal ka teha. ok tegime mingi 12ni jasiis läksime poodi süüa ostama. sõime ära ja hakkasime siis uuesti tantsima. tantsisime siis 3ni ja siis tuli tufi, tegime temaga ka kavad läbi ja kell oli pm 4, läksime siis sättima. kõik läksid hulluks vaikselt. mingi 4.45 umbes hakkasime alles soojendust tegema, mul läksid muidugi enda saabastel lukk katki jasiis sain teised, mis olid ka loomulikult katki. no eks siis ma pidin nondega leppima. ja hakkaski pihta. kõikidel oli haige närv seal sees. keegi ei saand punktidest aru ja ei teadnud mis kava tuleb. 3 esimest kava olid panged. spec esimene. eloh ei tee enam toda. muidu edasi läks suht normaalselt. pärast rõngakava olid kõik eluhappyd et see ilusti välja tuli, kusjuures trennides mei teinud ühtegi korda korralikult läbi seda. a ja muidugi lennukike pani meile muusikat ka jasiis tal läks suht sassi vahepeal. nice ikka :'dd ok jasiis saigi läbi. pärast tegime veel paar picci ka jasiis läksime ära. edasi läksin käguga geod tegema aveli poole. tegime mingi tund aeg seal jasiis koju õppima, musa tööks. siis mingi 1 ajal sain magama ka jasiis hommikul jälle ülesse. eluunine olin. esimene oli muidugi keka, me ootasime õpat osadega väljas kuigi tund oli sees, häästi . next tund oli siis musa, töö oli, kerge oli, 5 tuli. siis tuli geo. pidime oma esitluse esitama. mõltesime juba käguga sada mõtet läbi, et mis me teeme. aga lõpuks ikka tuli umbees välja. siis tuli vene, kus midagi ei tehtud. siis sai SÜÜÜA. ja siis tulid edasi lebod 4 tundi. pärast kooli läskin trenni, seal ka tegime kavu jne. siis tulin koju ja hakkasin õppima. homme muidugi umbehääd tunnid, füsa ja keemia. mõlemad viimased. ja mõlemast on töö . eks ma siis õpin. 4 peab vähemalt mõlemad ära saama. füsa eriti. aga jap, siis ongi jällle kõik.
tsaupoka siis
xoxo jannu :))


Back to bussiness again.
Saturday, October 16, 2010




jou jh. pole eluammu kirjutanud, koguaeg timmike ülteb, et kirjuta, aga mai jõua. nüüd siis jõuan. elumäletagi mis juhtunud on. igatahes käisin ma tartus, evitat vaatamas, enne toda sain avvuga kokku, tsillisin siis ns takka ringi, hiljem liitus timo, kes on ikka sama saiake nagu ta varem oli, muutnud pole üldse. siis pool 7 läksime lahku ära. läksime siis muusikali vaatama. nagu elu mõttetu oli, bob tegi nali aind vahepeal jasiis nood, kes me taga istusid, nood ka naersid. timmi tahtis ka rõdult alla hüpata, kuna nii igav oli. mingi aeg siis jõudsime võrru kah. jasis magama ära. siis vahepeal oli jälle trenn ja trenn ja trenn. siis tuli reede, kooli ei läinud, kuna läksime tlna. 8ndikud läksid jasiis me saime ka osad kaasa. elumõttetu oli, muuseumis istuti hambaarsti toolis pm terve aeg. siis oli vaba aeg 3 h, viimase tunni panime tühja ja vaatasime kes kelle mees on, no seda naermist seal virus, naersime nii, et pisarad jooksid. siis läksime bussi peale tagasi. no seda hangumist, 4 tundi sõitisme tagasi, rohkem veel vast, sest nood 8ndikud tahtsid igalpool peatusi. kunagi jõudsime siis koju, jälle magama. nii, sis täna. panin äratuse igaksjuhuks 1'ks endale. aga ärkasin pool 1, jee. siis sättisin end kella 3ks valmis, et trenni minna. tantsisime siis julamlt tna, mingi 9ni välja. jee. vahepeal harjutasime platsi peal ka. suht timm värk. homme siis poole 10'ks halli jälle. homme kell 5 meil mäng ka, jee. niiet, back to bussiness again. meil osad kavad veel poolikud, niiet sp lähme nii vara sinna homme.et siis enne 7 sealt ära ei saa. agajap, kõik siis seekorraks. eitea kuna uuesti jälle kirjutan. siis kui timmike käseb, je.
ok ttsauki.
xoxo jannu :))


the best team ;)
Thursday, October 7, 2010


heeeei, pole eluammu kirjutanud jälle. vahepeal on suht palju trennni tehtud. ükskord lasime 5 tundi järjest. häästi.eile sain keemia ka järgi vastatud, noseda hangumist seal kägu pärast. ok siis saime mingi pool 5 ära . jasiis mai viitsind enam trenni minna, mõttetu pooleks tunniks minna. siis läksin hiljem teise trenni. seal olime ka mingi 9ni jasiis tulin koju, hakkasin õppima jasiis magama. nii, siis täna. koolis olin 4 tundi, kuna mul olid teatejooksu võistlused. oma best teamiga olin seal. esimene jooks oli siis 4x100, toda oli umbehää joosta. lõpusirget jooksin ma ns üksinda seal eespool ja võidu saime ka. siis olid teised jooksud jasiis tuli väike rootsi jooks. tolles jäime me teiseks. hää ikka. saime 2 leiba ja koogi. pärast kui kõik jooksud olid läbi saand, siis hakkasime me oma kooki sööma. kuigi no ma pidin edasi teise trenni minema, aga ma hilinsesin natukene sinna. siis seal olin ma juba mega soe ja tegin igast asju elujulmalt. aga jap, siis tuli koju. umbeläbi olin. homseks on ka mingi haiged asjad õppida: ajaloo töö , vene töö, mata tk ja bioloogiast on jutustada. üldse ei viitsi. etjah, aga no , eks ma õpin siis ära aga, niiet seu

xoxo jannu :))


Just a little bit


I'm just a girl with a dream that got the best of me.
Fight and push harder for what you believe in, you’d be surprised, you are much stronger than you think.


Tagboard
scream out loud

Chatbox

Links
you're on your way

Aveli Mery-Kristi Ave Stiina Maarja-Liis Kairi Timo Marili Laura Mari-Liis Sander Siki Marie Janeli

Archives
gone with the wind

August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
July 2011

Credits
take a bow

Designer
Inspiration