<body>
I wanna make it
Sunday, August 29, 2010

heeei. tänane päev möödus umbekiiresti. nkn nüüd kõik need 3 päeva mis koolini on jäänd, mööduvad veel kiiremini. jap, mõned kooliasjad ostetud ka. jeej . agaok, tänasest siis .
panin endale 12'ks kella, aga ma panin selle kinni ja magasin edasi. ärkasin aveli kõne peale, mille ma panin ka kinni, aga hiljem helistasin tagasi. mai saandki aru miks ta mulle helistas :L. aga ok, siis tulin ülesse. olin siis niisama netis ja magasin. kell sai siis mingi pool 4, kui me maale läksime. E4 sünkarile. jõudsime siis sinna. sõime&jõime. siis hakkasin vaatama ehteid mis enely ise on teinud. 1 käeketi sain ka. jeej. ok sis läksime välja. püsssi laskma ja picce tegema. jei, sain ka püssi lasta. umbeäge, sain mingi väikse liivakasti kastekannule pihta. novot siis. esimene kord ikkagi ju (H) ok siis läksime sisse tagasi. jälle sõime&jõime.siis kell sai 11, kui tagasi tulime. jap, niiäge oligi. vahepeal sai ikka umbe naerdud seal. aga jamh, kõik :d lisan paar pilti ka :p


xoxo jannu :))


Actually everything is just fine and i'm almoust happy to be here right now.
Friday, August 27, 2010


tsaukii. nüüd vist paarpäeva jäänd vahele blogimine. eiviitsi no : DD .agajap, üritan ikka. eile siis käisin aveliga väljas. jasiis nägime kätlinit ja marit. olime siis kooli juures. jasiis sõidavad mingid tüübid me juurde.küsisid et kus bosh on ja panid ns segast. rääksiime siis natuke nondega ja nad läksid minema. rääkisime sis natuke ja siis tuli jrägmine auto ja küsis sama, et kus bosh on ,me hakkasime julmalt naerma, ag nod vaatasid küll niiiet . mis-teil-viga-on. siis ültesime et minge tolle auto järgi. siis läks kätlin ära ja me liikusime kesklinna. olime natuke, jasiis saatsime aveli ära. ise läksime mariga edasi ja nägime avet oma kutsuga. ma siis umbe jalutasin toda nunnut. siis läks mariära. ja hiljem tuli üks tobu. siis läks ave ära ja ma jäin natuke välja veel.
tänasiis - ärkasin pool12, ootaisn jälle, et 1'ks trenni minna. tegime kavu aind täna. filmisime ka (H). lõpetasime mingi 2 ajal. tulin koju, käbe pessu jne. jasiis mariga poodi. mari pidi edasi võistlema minema jasiis tuli ta oma hiigelsuure spordikotiga, mida ma vahepeal kandsin. jeej. läksime siis halli. vaatasime natuke võrkku. jategime picce.sain oma nunnuga ka kokku, kes koguaeg mu juures oli.nii, siis hakkasid maril võistlused. läksin siis martakesega sinna, ta oli umbe äge seal, ütles kõikidele et nad mõttetud. nii peabki. agjaap, siis läks martake ära :( vaatasin ja külmetasin siis seni, kuni maril läbi sai. siis saigi tal läbi. jäime veel pärast natuke võrkku vaatama. ok mingi 5 punkti vast vaatasime ära.sis läksime mari poole ja edasi välja. hiljem tuli rommy ka, agano , kell oli vast 9 ja mari pidi pool 10 maale minema. kõndisime siis linna. jõudsime umbes rändurini jasiis läksin ma omateed, ning mari ja r omateed :D:D:D jap, jõudsin siis koju, tõmbasin pildid ära ja panin tühja. niiet jamh, kõik siis jälle.

xoxojannu :))


Doesn't mean anything
Wednesday, August 25, 2010


heia. eile siis jätsin vahele kirjutamise. jeej. aga jap, eile siis oli trenn. tegime jälle kõiki asju seal. ja tänu sellele on mul nüüd seljalihased valusad.ja ma sain oma back walkoverit teha, jee ,stuli välja. sonice. sis tulin koju ära. ja hakkasin raffaellosi tegema, mmmm. madre oli kõik asjad ära ostnud, et neid teha saaks. hakkasin sis tegema, ja vaatan et kookoshelbed eluvähe. siis jätsin asja pooleli. läksin siis avvuga välja, ostsin kookoshelbeid ka, et madre ise teha saaks. vahepeal käsime vabaduse platsil,kus jäime mingi tunniks ajaks raidoga rääkima, suht naerda sai. siis olime ns väljas, pärast liitus üks tobuke. olime siis mingi 12 väljas umbes :)
tänasiis - ärkasin 12 ja see ka äratusega, muidu oleks edasi magand kui poleks pidanud üles tulema. et jamh, 2'ks trenni siis. kõikidel olid kõik asjad elu valusad. mul oli selg ainult, jeej. ja kuna eliiset polnud, pidin ma ise õpetama uutele rock you kava lõpuni. jap, siis mingi 3 lõpetasime ära. julm padukas tuli, ja ma läksin tollega koju. ja muidugi, kui koju jõuan, siis lõppeb ära see sadu. suht tavaline. siis läksin madrega mööblipoodidesse. leidsime paar ilusat asja kah. jeej. kunagi ostame ära. jeej . okok, nii, siis tuli koju, sõin ja välja tagasi. avvuga. rääkisime jälle igast asju. igast rahvast nähti ka. mu kummikad söödi ka ära -.- siis tuli martin välja. käisime poes jne. nooruse ette läksime lõpuks. suht vihma hakaks sadama jälle. jasiis avvu vingus et ta läheb koju. läksime siis halli juurde. martin läks vahepeal juba oma teed. avvu läks ka minema ära. jasiis callisin ma sistale, et ta järgi tuleks. vedas, et ta poes just käis jasiis tuli ta mulle järgi. jasiis viiski koju ära. jeej. kodus vaatasin supermodelle. lõppu ei viitsind vaadata. jasiis msn & musa nüüd. aga dvjks. tsaupoka

xoxo jannu :))


I never told u
Tuesday, August 24, 2010


tsau people. lugesin just avvu blogi. umbe äge, hää et ma ka ära mainitud seal :)) agajap, praegu siis kuulan musa & msn. mhm, vajalik info. aga tänasest : ärkasin pool 11, edasi pessu ja värgidsärgid. siis ootasin jälle, et kell 1 saaks. arvake ära miks ?! jap, trenn. jeej. läksin siis trenni, tegime igast asju. isegi soojendust tegime seekord (I) ja põhiliselt venitasime ja proovisime igast trikke jne. siis maiteagi mis kell läbi sai. mingi pool 3 äkki ? ok, siis tulin koju. jälle pandi kella 7ni tühja. jasiis mindi mariga välja. käisime igalpool ära. jasiis mingi 9 ajal tulid avvu ja kätlin. olime natuke jasiis liitus üks tobu ka. läksime siis lastekale, mari läks poole tee peal koju ära, kuna pidi maale minema. buuu :S . jap, läksime lastekal mingisse majja, ja siis me panime NATUKE avvuga segast. siis tulime mingikell ära, ja siis hakkasid järjest kõik koju minema. ma jõudsin umbes 12 koju. vott. aga kõik siis jälle :dd

xoxo J :))


And now i'm ready to rise again
Sunday, August 22, 2010




tsau söberid. täna oli suuht mõttetu päev. hommikul v noh lõunal ärkasin pool1. siis panin ns tühja. ootasin jälle trenni :d põhiline juba. siis sadas ka päris hullusti vahepeal. kell sai ka mingi 5 pm siis läksin trenni, nagu suht hakkas sadama vni. poole tee peal helistab eliise, et ta läks koju tagasi. et hakkas julmalt sadama. aga ma läksin kooli ära, ootasin teisi. alguses uppusin ka koolis, sest seal oli väike uputus. siis tulid osad ja lõpuks ka eliise. läksime siis peeglisaali. seal oli ka väike uputus mattide vahel. siis tegime 3 kava läbi, ja siis hakaksime firestarterit õpetama. lõpus tegime rõngast ja jalakeerde ja hundirattaid ja igast veel. siis kell 7 sai vast läbi meil. tulin koju ära. korra käisid sugulased külas, tõid ühed asjad ära. jasiis jäin jälle üksi. jasiis polegi rohkem midagi täna teinud. tühjatühjatühja. a hommikul pidin ju massude ja kertudega võrkku vaatama minema, aga no mäng hakkas siis kui ma ärkasin. niiet, jäi ära. aga olks,kõik tänaseks.

xoxo jannu :))


Love in these eyes


tsauki. prr, tei tea kui külm mul on. lihtsalt, uuumbe külm. ok, elan üle. niisiis, ärkasin pool 1 üles. umbehää uni oli, tglt oleks veel edasi magand, aga maitea miks ma üles tulin. siis ns igavlesin ja olin msnis ja kuulasin oma põhilisi igapäevaseid laule. avvul käskisin ka pessu minna, aga siis läksid ühed peded ta poole ja siis tai saandki. pärastpoole ikka sai lõpuks, kui nood ära läksid. kell oli ka mingi 7 vast juba saand siis. siis tulid mari-liis ja kätlin mu poole. mari rääkis oma suurest üllatusest, kuidas tal friikate alt viiner välja hüppas. umbe tõsiselt rääkis ka seda veel, me kätuga muidugi kõveras. ok siis helistas 8 ajal avvu, et välja minnakse. siis läksimegi ,suht vihma sadas ja nõme ilm oli üldse :s avvu tuli meile 2 vihmavarjuga vastu, niinunnu :) ühe andsime kätlinile ja marile, aga no hiljem nad vahetasid tolle kätlini oma vastu ära. käisime siis kältlini ja mari poolt läbi ja pärast toda läksime randa birgitit kuulama, jei. suht maitea, eriti mei kuuland, olime telgi juures varjus, hiljem läksime bangalosse. vahepeal liitusid kertu,kerttu ja massu mekka. ostsime siis kakod, sest umbe külm oli. andsin kõikidele võlgu ka, je. :d siis tuli mul mõte,et käiks kodunt läbi, paneks soojemad riided selga. küsisin sis et kes kaasa tuleb jasiis massu ja kertu tulid. võtsime avvu vihmaka ka kaasa. jeej. massu läks mu maja ees minema ära, koju. kertuga läksime siis mu poole. vahetasin riided ära ja läksime tagasi bangalosse. poole tee peal küsin ma kertult et kuule kus vihmavari on ja too torupliks unustas muidugi vihmavarju mu poole. aga mis siis, kõndsime edasi aga. avvu oli muidugi shokis seda kuuldes. ok, hästi natuke aind. siis läksid kunagi mari ja kätlin ära. me läksime siis teistega sinna telgi juurde tagasi. kerttu ja kertu käisid koguaeg ära, avvu külmetas seal telgi juures ja ei tahtnud liikuda :( siis vahepeal nägime jüriiiit. rääkisime siis natuke takka jasiis ta liikus edasi. ja votsiis hakkas julm padukas. joksime avvuga siis käbe bangalosse. kertu ja kerttu olid ka seal. ootasime seal kuni vihm üle läheks ja siis liikusime määdi juurde. nägime seal raidot, arlest ja igast veel. läksime siis nonde juurde. oeh, mõni oli ikka väga kastis. nood hullud karjusid seal ka elukõvast wazzza ja soovisid head uut aastat kui ilutulestik oli. olime nonde juures mingi 11ni vast. jasiis läksime ära. jõudsime skeidi juurde jasiis kuuleme ka kuidas nood wazzaa karjuvad. läksime siis mu juurde, avvu kutsus vahepeal argo järgi endale, et too ta koju viiks. andsin avvule vihmavarju ka ära. jasiis oligi kõik. kodus oli/on jälle igav. kuulan oma põhilisi laule ja hää olla :D aga olks, homme vb kertude ja massudega võrkku vaatama. aga no, vaaatab veel, oleneb kui kaua ma magan.

xoxo jannu :))


they say that time is a healer
Saturday, August 21, 2010


hei. ups, et eile ei kirjutanud. polnud aega. aa, ja kes jälle eelmist postitust luges, siis saite jälle üel. avelil pole mingeid prille, veelvähem neid, mis läksid katki :D:D aga ok, eile ärkasin siis pool 10, sest 11 oli trennis proov. läksin siis trenni, tegime seal kõik tantsud läbi. kell oli vast 12, kui hakkasime riideid seal vahetama. panime siis kastitantsu riided selge, ja läkisme läbi linna kesklinna nondega. jap, kõikvaatasid. aga meil oli suva, vähemalt minult. siis ootasime seal pooltundi, et tantsima hakata. jasiis oligi me kord,tegime kasti,lesta ja india tantsud. suht hästi läks (y). aga jap, viisime siis kasti avvuga trenni juurde ära ja siis läksime mu poole. vahetasin riided ära ja linnatagasi. käisime veel rannas võrre vaatamas. seal tulid mingid välismaalased me juurde ja seletasid midagi, mei saand alguses midagi aru aga pärast saime ,jeej .siis olime seal natuke, jasiis helistab aveli ema, et tulge laine vaatama tantse, no eks me siis läksime. mhm, naerda sai vähemalt seal .:D:D siis oli seal mingi mustkunst ka, vaatasime toda natu, a mingi mees tegi meist pilti ka , jeei. ok siis läksime minema sealt, fengis käisime ja ns istusime. siis läksime randa tagasi, olime natuke argo ja ta söberitega. jasiis kell sai 3, siis ma läksin koju ära. sättisin trenniks ja läksin trenni :D olime mingi 5 vast trennis, siis tulin koju. mingi aeg läksin välja mari ja kätuga. käisime rannas,võsas,maripool jasiis randa tagasi. siis tuli raffas ka randa, läksime kuhugi istuma. mingi aeg tulid ave ja taimar ka. me kätuga külmusime jasiis röövisime ave salli ära. avvut ka nägin. käis vahepeal me juures seal. nii siis, kell oli mingi 12 , mari läks minema, me jäime veel edasi kätu ja raffaga :'ddd. jap, mingi pool 3 jõuti kojuvast. :) siis läkisn suht kohe magama, umbe uni oli. jap, kõik ;d

xoxo jannu :))


More than a name or a face in the crowd
Thursday, August 19, 2010


jeha. järjekordselt pole midagi teha, ja jälle blogi on põhikoht. enne siis tantsisin, jälle, nüüd rahunesin maha. avvuullpää läks ka minema ära, ja kell on ka alles pool 12. no mitte midagi pole täna. tääna otsustasin veel twitchi kasuks southinkucandance'is. kuigi noh, joshua on kaa supeeer :d. aga ja, tänane päev on olnud umbe tort.

xoxo jannu :))


Let it rain


no seuki teie, kes te ei maganud. ma just ärkasin, jeej. praegu veel umbe unine, mõltesin et lähen kohe magama ära,sest muidu õhtul ei tule enam und, aga jah, ma pean veel homsed esinemisasasjd otsima välja, niiet ei saa minna magama. kuigi tahaks. aga ok, tänaest sis. ärkasin 11 ja ootasin jälle, et kellsaaks 3, et trenni minna. jeej. teeeeeeervepäev täna sadas. niimõttetu. vahepeal rääkisin avvuga, kes rääkis mulle, et tal läksid lugemisprillid katki, olid mingi 1,5 kuud tal olnud nood aind. käega toetas kuidagi nonde peale kogematta jasiis läksid katki. :( aga jap, sellepärast,et avvu ei näind siis rääkisime me msnis 74 v 72 kirja suurusega. jea. ok, kell oli siis mingi pool 3. kui tulid sugulased külla, siis rääkisin natuke ja pidingi trenni ära minema. jõudsin siis kooli, õnnnneks olid kõik uksed lahti, mai pidandki oma suure võtmekibuga seal midagi avama, aga esimene asi kui uksest sisse tulin, siis vaatasin, kas nahkhiir on veel seal. ei olnudki. jeej. siis panin natuke segast seal üksi, tegin soojendust pm. jasiis tulid teised ka kohale. tegime crashhi mingi sadaüks korda järjest. siis jälle rõngast vaikselt. siis jälle crashhi. lõpupoole hakkasin neile candyman'i õpetama. nojap, siis mingi aeg läksid 2 tk ära. ja me lörtsiga jäime veel sinna. ma tahtsin back walkoverit harjutada, ja mis juhtuuuuus. MA SAINGI 3 KORDA. jehu, väike rõõmutants ja edasi proovima, ok selg oli nii soe, etvalus sai juba, siis enam ei teind. ok siis läksime me ka koju ära. kodus jändasin siin lambist, midagi ei teind pm. siis jäin kuidagi elutuppa telekat vaadates magama, siis tulin omatuppa voodisse, ja siis siin jäin ka magama. kokku magasingi vist mingi 2 ja pool tundi. jehu. aga nüüd, ma pean otsima oma esinemisasjad üles. jasiis äkki lähengi jälle magama. vaatab. homme peab pool 10 üles ärkama. jasiis 11 katariinasse minema, sis seal proov,12.30 esinemine, siis 4 teisse trenni. niiet, kui ma magama ei lähe, sis kunagi öösel nkn kirjutan jälle :P

xoxo jannu :))


i'm a real dance-aholic


kell on 1.22 ja ma lasen vaikselt oma toas jazz tantsu. muud pole sellel ajal teha, varsti peaks magama minema. aga ei.
kuid sa tantsi,tantsi veel, kuni olen teel . . .


irreplaceable
Wednesday, August 18, 2010


nonii , raamatu lugemine jäi sinnapaika. ei viitsitud alustada. ei olnd meeleski tglt : DD. aga jap, kui eelmist postitust lugesite, siis lõpus sai üle ka natu, aveli ei värvind tglt mustaks pead. jeha. aga jah, ei teind jälle õhtul midagi. sai siis vaadatud so u think u can dance'i. eluägeee. ma jälle ennustasin et courtney läheb välja, ja läkski. ma ennustan veel et joshua võidab ka. loodame, et võidabki :d no igatahes, kui joshua see ple, siis kumbki poistest on. peab olema. ok , praegu käib siis ameerika lollimad modellid :d finaal käib. ma olen venelase poolt jee, mari mitte, mariga praegu naerame toda mu lemmt. HAHAHA , mari lemmu on üks teine, kes esines esimesena, ja tal oli mingi videoga slaid, ja sealt ei tulnud heli , hahaha paras. nonii, nüüd mu lemmu kord. häh, reklaam tuli. ok, ajan siis seni mingit muud jama. aga jap, timmmmmi, sa saaad ju ülee ta juustu kohta. oeh, loe avvu blogi rohkem. siis saad teada. no timmi, 2 kordselt saad üle juba, mei ole tglt avvuga tülis :d üloo. ok nii , edasi läks saade. mu omal läheb hästi. hähh, sassi läkstal , ok võidab ikkagi ära ,loodame :D:D nojälle reklaam. ok, praegu räägin avvuga, kes tegi just uue alaka: hell was full... so i'm going to heaven jeej. veel rääign mariga, kes arvas just et mu lemmu võidab, ja ma arvasin just vastupidi. nii, uuesti algas saade. 2 min veel. siis saab läbi saade. janüüd kohekohe saab teada kes võidab. koheee. koheee. ja nüüüüüd. jessssssssssssssssss , mu lemmmu võitsiiiiiiiiis . jesssss. ok üle, tglt pole veel öeldnud. aga nüüüd. kohee, koheee. HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH, mu oma kaotaaaaaaaaaas, mai viitsi. tort võitis :s aga olksss, tänaseks ma lõpetan oma blogimise.

xoxo jannu :))


Rythm is a dancer

seuki :)
osad ullpääd tahtsid et kirjutaks, aga ültesin et pärast trenni. ja trenn sai läbi. oknii, 12 ärkasin üles ja ootasin, et kell kiiremini liiguks, et saaks juba 3. jasiis saigi 3 je. läksin siis trenni. täpeslt kui uksest sisse lähen, tuleb eliise vastu. suht ehmusin :d . aga ta ültes, et peeglisaalis on vist värvitud ja mingid redelid ja asjad ees. siis läksiem vaatama. jap, olidki nood asjad ees. no egas midagi, hakkasime tõstma noid. matid oli üksteise peal ja tagurpidi, noood olid umbe rasked ja me pidime noid tõstma. je, muskel tuleb vaikselt igatrenni alguses. me eliisega põhilised seal matitõstjad juba, jea. nosiis tulid teised ka kohale ja alustasime. õpetasime uutele crashi ära. vanadest tantsudest mu lemmu ( jeej). suht läbi võttis jälle,aga hää ikka.aaaaa, ja arvake ära mis meil seal sees oli ? NAHKHIIIR. mhm, see samune mustlendavasjandus. no seda kartmist,mis seal oli. julmmm. olime mingi 10 min nurgas ja kartsime toda, siis too jäi ühe kohapeale ja me läksime edasi tantsima. vahepeal tegime hästi korraks rõngast ka. agano umbe korraks. siis edasi crashi. ja tegime vast mingi poolteist tundi trenni v. maitea, mai vaatand kella. eliise andis mulle mälupulga ka, et ma videod üles paneks ja nendele uutele annaks, et nad saaks õppida. a ja oma võtmekibukese ka, kus on mingi 15 võtit ja ma pean teadma millisega sisse saab. no eks ma lähen homme pool tundi varem kohale, et proovida kõik läbi. obah, mul tuli hää mõte. lähengi homme pool tundi varem kohale ja hakkan back walkoverit harjumata. vohh.. agajap ,tulin siis koju ära. pessu ja sööma. siis laadisin video üles. ja ns. mingi aeg madre hõikab,et miks sa ketsupi kraanikaussi panid. ma ültesin, et misasja, ja läksin vaatama, olingi pand. no jap, normaalne. nüüdsest panen ma juba peale piima ketsupi ka kraanikaussi. ei, kõik on korras.aga jap, vihma jälle sajab, no head võistlemist sul mari selle vihmaga. jää siis viimaseks ka. ja ühe asja ma unustasin mainida, et AVVU VÄRVIS JUUKSED ÄRAAA, TUMEDAKS. suht ilus , talle sobib :D:D:D lõppu panen pildi ka ta juustest. aga jah, eitea mis täna saab. aa, peakski oma raamatu lõpuni lugema ja ära viima. oh, hakkangi lugema, nkn midagi muud teha pole praegu.


xoxo jannu :))

PS ! üks ego tahtis et talle pühendaks selle. votnot sis


tort ju .


TORT - teate kuidas ma seda sõna vihkan , spec kui veel tortmary ülteb seda. see jääb ju külgeee :L agaok, mul polnd jälle midagi teha, niiisiis pidin siia kirjutama, jeej. ei läindki välja, kuna see sadu kestis veel tunde : ddd agaet, msnis sai segast pandud. renoga, kelle arvates oleme me mariga parimad klasssiõed, hakkas mekka rääkima, kuna me teeme ta suve ägedaks :) muahh . agajh , ta ka tort, kuna leavis meid :(((( aga jamh, praegu räägin siis igast sulelistega . põhiliselt siki ja avvuga, + jüri ja mary. siki ja avvuga paneme niiiiiiiii hulllu kui veel võimalik. aaaaaa ja mis mul meelede tulii avvvu blogil on mingi sünkar vist :'d 100's sissekanne . jeaaaaaaa . paljuõnne siis v ? SIKIL TULEB KOHE SÜNNIMÄRK ÄRA , lihtsalt pidin seda ütlema. + AVVU TÕMBAB KOHE HAMBA VÄLJA ,seda eisaand ka kuidagi mitteütlematta jättta. aga ok ,ma lähen jällle :D täna tegin 3 sissekannet vist v,vahetple et üks oli video aga jh.

xoxo jannu :)
tsaupoka.


supppper
Tuesday, August 17, 2010

Labels:



where did i go right


no ei saa kuidagi blogist eemal olla. koguaeg tahad midagi juurde lisada ja muuta :'d jap , suuured tänksud avvvule, kes on see blogitark ja seletab kuidas midagi saab :p aga jap, tulin mingi tund aega tagasi trennist. suht nice oli katakaid näha :) meil 20. esinemine kesklinna pargis. jea, lestad (yy), india(mulemmu) ja kastid(eiütlemidagi). suht jah, 12.30 algab. õnneks 13.30 ei pea me enam , alguses pidime 2 korda, aga enam ei. niisiis , trennis tegime mingi sadakorda tantse läbi, uuumbe läbi võttis. pärast läksid järjest kõik tuulutama ennast mingite pappasjadega. ja mis ma näen, aveli lambist on akna peal pikali :d jumala omas mullis. sis sai veits teda naerdud, siis saigi trenn läbi. ave muidugi saatis mu ukseni, sest mul muidugi kõigepikem maa trennist-koju. max 500m. niisiis , oli veel ilus ilm. läksin käbe pessu, mõeldes et pärast minnakse välja. aga eitea. sis polnd midagi teha, sõin ja panin pilte siia blogisse juurde. aga jap, nüüd on nõme ilm. sajab. müristab. ok praegu ei, aga enne müristas. nkn hakkab varsti uuesti. eet, peaks raamatu läbi lugema, mingi 25 lk on vast lõpuni. rmtk'st saadeti mulle juba meeldetuletus ka, et ära viiks. no eks peaks kunagi sinnapoole liikuma sis kah. aga olks, ma lõpetan nüüd. kui õhtul midagi toimub siis i'll let u know.
seni tsau.


vot nii ongi

“So I’m going out there. And I’m going to do the best I can. People are going to get in my way. Things are going to bring me down. But I’m going to keep going. I’m going to reach as far as I can, for every thing I’ve ever wanted. And I’m not giving up. Because that’s what you do when your dreams are more important than your fears. You go out there and ignore the odds. You focus on one thing- that your dreams come true.”


No, i can't spell it out for you .
Monday, August 16, 2010

kubijaaal.

tsauki. novot, jätsingi mõned päevad kirjutamisest vahele. ja nii vast juhtub tihti. aga et siis, reedel käisin suvehitil. läksin siis mingi 6ks avvu juurde. sirgendasin avvul juukseid ja vaatasime mingeid imelikke youtubest, sis liitus mekka kemso. mingi aeg viis argo meid ära kubijale. jap, sissesaamsega sai nalja. mu käest küsiti et oled 16 v, ma: mkm 14. eitea kas jäi uskuma ka :'d. jasiis kermsol uuriti kott ka läbi seal. siis kohe nägime massut,stiinat,tiput ja avet. läksime siis nende juurde. a tipu hakkas kohe pihta et iuuuuuu, mhm, mu juuste kohta :d siis massu ja aveli läksid vaido juurde härplema. me jäime sinna üles. siis kunagi hiljem läksime me ka alla danzima. siis tuli koit ja släm. brekuke oli ka vahepeal. nii jasiis oli vast kell mingi pool 12, siis tuli vaido jälle. jea. lemmu. no jasiis oli 12 ja saigi läbi see kammajaa. kõndisime siis jala linna tagasi. tund aega kõndisime, kiired oleme.kusagil teepeal nägime timot,laurit ja stevenit ka. jäime siis natukeseks nendega rääkima.ok, liikusime siis ära nende juurest.siis ma jäin veel edasi välja. aveli kutsun randa mind mingi pool 2 ajal v ?, sest argo tahtis mukka tantsida : DDD. nice. ok jasiis tulin koju ära. slp.
nii, laup oli mõttetu, magasin tervepäev, midagi ei tehtud. 4 sain magama, je.
nii , eile- läksin aveliga välja, hiljem liitus üks ego. olime rannas, me aveliga panime näpud mingi asja ette et vett eisaaks tulla jasiis ma pritsisin ka natuke teda, jee. nii, siis tuli veel üks tobu juurde. me naersime avvuga koguaeg vist seal. ok, tglt mai mäleta. üks feil oli ka. kesteavadneedteavad :) siis mindi jälle mingi aeg koju. mingi 2 läksin magama vist ?
janüüüd täna, oli ka suht mõttetu. läksin 4ks trenni ,mis jäi muidugi ära -like usual-, siis tulin koju tagasi, aveliga hakkasime horoskoope lugema. nagu väga-väga-väga täpppi läksid mõlemal, just tänase päeva kohta. jap, midagi muud pm ei teindki. nüüd said vist kõik asjad ka korda, ma loodan. aga olks, ma lõpetan, homme vast uuesti :p

xoxo jannu :)


Fearless . . .
Friday, August 13, 2010



hei. mõtlesin, et alustan jälle blogiga. kuna ma oma eelmise blogi olen ära kustutand ja eiole nii pro et seda tagasi saada, siis pidin uue tegema. suht kohatult aga phj.aga mai usu et ma koguaeg siia kirjutama hakkan, vahepeal aind vast, vnoh vaatab mis saab. vahepeal on ikka väga-väga-väga palju asju juhtunud. pm kõik on muutnud. jap, aga ok, mai viitsi sellist juttu rääkida siin. täna siis, oli mul äratus pandud 11'ks, et jõuda 12'ks juuksurisse. aga, enne 11 natuke, jõudis mu sista koju, kes oli 2 kuud Stuttgardis. ärkasin kohe automaatselt üles ja läksin kiiruga teise tuppa. oeh, kui niggaks ta ikka 2 päevaga on saand, kuna käis Palangalt ka läbi Saksamaalt tulles. tõi ka igast hääd, ja siis umbe numpasi riideid,muah. nonii, siis oli kell umbes 12 juurde jõudnud, läksin siis juuksurisse. tehti värgidsärgid ära jasiis lõpus. pääris hull. umbe tumedaks värviti juuksed. ma ise tahtsin heledamat pruuni,aga no pm tumepruun, mis pm , ongi tumepruun. aga eks harjun ära :) siis läksin koju, olin ns mossis et sellised juuksed nüüd. siis mingi aeg helistas sista, et kas ma poodi ei viitsiks kaasa minna, muidugi et viitsin ju :'d. käisime enne pangast ka läbi, kus sai vähe feilitud. jap, läksime siis poodi. tagasisõites, kell oli vast pool 4, tuli mõte et minna tartusse. jap, saigi tehtud, madre korjasime ka kodunt kaasa. tartu jõudes suht vihma sadas ja oli umbes nii et miks-me-tulime tuju. aga suht normaalseks läks ikka pärast, sain ka paar asja endale. kuigi pm mille pärast ma läksin, ühed püksid, noid muidugi polnud. ja ma nägin unes ka pm ette et müüdud nood, no öelge nüüd et ma pole selgeltnägija. ok tulime tagasi. madre viisime koju. ise läksime poodi hapukoore järgi, et kodus saaks kräsupea kooki teha. jap, sista pani mind ka pärast maja ees maha jasiis oleks ka veel alla ajand,aga elame üle. jap, mingi 9 olin vast kodus. jasiis tuli avvu ka kunagi tartust tagasi, siis rääkisime oma homsest päevast mis on veel suht segane :D

aga jap, kunagi otsin mingi muu tausta ka, praegu ei viitsi, magama ära.
xoxo jannu :)


Just a little bit


I'm just a girl with a dream that got the best of me.
Fight and push harder for what you believe in, you’d be surprised, you are much stronger than you think.


Tagboard
scream out loud

Chatbox

Links
you're on your way

Aveli Mery-Kristi Ave Stiina Maarja-Liis Kairi Timo Marili Laura Mari-Liis Sander Siki Marie Janeli

Archives
gone with the wind

August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
July 2011

Credits
take a bow

Designer
Inspiration